NOVINKY o Posedení pri jedličke

16.01.2015 20:21

Týždenník NOVINKY priniesol článok o akcií OO JDS vo Vranove nad Topľou: 

 
 Vranovskí seniori odchádzali plní šťastia     

Predseda OO JDS Vranov nad Topľou – PaeDr. Ján Popaďák publikoval v týždenníku NOVINKY (z 5. 1. 2015) článok, v ktorom popisuje významnú kultúrnu aktivitu OO JDS Vranov nad Topľou.  Táto spoločenská udalosť sa konala dňa 18. 12. 2014 v priestoroch ZŠ Lúčna pod názvom „Posedenie pri jedličke“. 
Hneď v úvode článku boli prezentovaní spoluorganizátori – občianske združenie VIA MAGNA a gestor mnohých seniorských aktivít, pán honorárny konzul Stanislav Obický honorárny konzul  Ukrajiny a jeho pani manželka Ľudmila Obická.
S hlavným príhovorom vystúpil pán honorárny konzul Stanislav Obický.
Z čestných hostí podujatia sme si vypočuli príhovory pána Jána Čižmára z KO JDS, pána primátora Vranova Jána Ragana, pána Jozefa Smatanu, prednostu OÚ Považská Bystrica i predsedníčky OO JDS v Považskej Bystrici pani Mileny Hatalovej.
Predseda OO JDS  Vranov nad Topľou sa vo svojom  príhovore poďakoval organizátorom, garantom a hosťom podujatia za ich prínos ku slávnostnej atmosfére, ktorá na podujatí zavládla.  Tiež zhodnotil významné kultúrne, športové a iné aktivity, ktoré sa uskutočnili pod hlavičkou OO JDS Vranov nad Topľou ale aj v základných organizáciách JDS. 
O kultúrne vyžitie sa postarali mnohí – k ním patrili žiaci uvedenej základnej školy, umelci ako speváčka Lýdia Aphazi Naď, Peter Stašák, Robo Kazík, Vladimír Čečot, Marta Križanová s manželom, ale tiež FS RUŽIČKA a Akademický maliar Zoltán Nagy.
 

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode